Ανακατασκευή του ασφαλτοτάπητα της Λεωφόρου Μαραθώνος στον Δήμο Άνοιξης.

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΡΩΤΗΣΗ
Προς τον κ. Υπουργό
Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων

ΘΕΜΑ: Ανακατασκευή του ασφαλτοτάπητα της Λεωφόρου Μαραθώνος στον Δήμο Άνοιξης. 

Το αίτημα για την επισκευή του ασφαλτοτάπητα της Λεωφόρου Μαραθώνος στον Δήμο Άνοιξης έχει επανειλημμένα υποβληθεί από τους τοπικούς φορείς και τους κατοίκους της περιοχής ήδη από το 2007.
Ο συγκεκριμένος δρόμος εξαιτίας των καθιζήσεων που προκλήθηκαν από την κατασκευή του έργου των λυμάτων αποχέτευσης της ΕΥΔΑΠ είναι δύσβατος και επικίνδυνος για τα διερχόμενα οχήματα.
Σύμφωνα με καταγγελίες των κατοίκων της περιοχής και των διερχόμενων οδηγών, σε καθημερινή βάση τα τροχοφόρα που διασχίζουν το συγκεκριμένο τμήμα, υφίστανται σοβαρές ζημιές.
Επιπλέον, στον συγκεκριμένο Δήμο εκκρεμεί από το 2004 και το θέμα της φωτεινής σηματοδότησης στον κόμβο Μπάρμπα-Λάμπρου. Παρότι ο συγκεκριμένος κόμβος είναι επικίνδυνος για τους πεζούς και τα τροχοφόρα και η τοποθέτηση φωτεινού σηματοδότη κρίνεται απολύτως αναγκαία, ωστόσο δεν έχουν δρομολογηθεί τα απαραίτητα μέτρα.
Κατόπιν τούτων,

Ερωτάται ο αρμόδιος Υπουργός:
1.    Τι μέτρα προτίθεται να λάβει για την άμεση ανακατασκευή του ασφαλτοτάπητα της Λεωφόρου Μαραθώνος στον Δήμο Άνοιξης που εκκρεμεί από το 2007;
2.    Σε ποιες ενέργειες προτίθεται να προβεί σχετικά με τις βελτιωτικές παρεμβάσεις που αφορούν στη φωτεινή σηματοδότηση στον κόμβο Μπάρμπα-Λάμπρου που έχει ξεκινήσει ήδη από το 2004 και ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί;

Οι ερωτώντες βουλευτές

Θανάσης Λεβέντης
Φώτης Κουβέλης
Νίκος Τσούκαλης
Γρηγόρης Ψαριανός

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *