Βροντάει ο Όλυμπος…

Βροντάει ο Όλυμπος…

Μακάρι να αυξηθεί η δράση των τρομοκρατικών οργανώσεων όπως του Σπάρτακου, του Κολοκοτρώνη, της Γαλλικής επανάστασης, των μπολσεβίκων, των μαχητών της Ισπανίας, του ΕΛΑΣ, των επαναστατών της Κούβας, των κινημάτων της λατινικής Αμερικής, της Άνοιξης της Πράγας, του Μάη του 68, της πλατείας Τιεν Αν Μεν,  που είναι γνωστό βέβαια ότι όλοι αυτοί και όσοι άλλοι αγωνίζονται για τα δίκαια του κόσμου εύκολα αποκαλούνται τρομοκράτες, κλέφτες, ληστοσυμμορίτες κ.λ.π. από τις κάθε λογής εξουσίες, από πλανητάρχες, εκδοτικά συγκροτήματα και άλλους εξωφυλαρούχες. Εξακολουθώ να είμαι οπαδός αυτής της τρομοκρατίας και εχθρός των πραγματικών τρομοκρατών που βομβαρδίζουν χώρες ολόκληρες, νοσοκομεία, σχολεία, εξοντώνουν εκατομμύρια αμάχους υμνούμενοι, από κονδυλοφόρους της νομιμότητας και της παγκόσμιας τάξης.

 Όπως είπε και ο ιταλός τροβαδούρος που ανέφερα και στο ΤΡΙΑΝΟΝ (αλλά δεν πρόσεξε φαίνεται η συντάκτρια του σχολίου) «όποιος δεν τρομοκρατεί πεθαίνει ο ίδιος από τρόμο». Όπως επίσης ανέφερα το πρόβλημα δεν είναι οι «τρομοκρατικές οργανώσεις» αλλά διάφοροι πράκτορες και χαφιέδες που διεισδύουν αλλοιώνοντας το νόημα της εξέγερσης ή του δίκαιου αγώνα, υπονομεύουν και προβοκάρουν.

Αλήτες και τρομοκράτες ως γνωστόν ήταν και τα παιδιά των εξεγέρσεων της Νομικής και του Πολυτεχνείου (μέρες που’ναι) όπου και στις τρεις συμμετείχα, όχι ως πληθωρικός βουλευτής(!) ούτε ως μουσικός παραγωγός(!) ούτε ως αντάρτης πόλεων(!).

Επίσης, αγαπητή Ιωάννα, ουδείς θεατής από τους παρόντες στο ΤΡΙΑΝΟΝ επεσήμανε, πως η «προκλητική» δήλωση – που δεν κατάλαβες ή κακώς στην μετέφεραν –  «αντιφάσκει με την ιδιότητα του ενταγμένου σε θεσμικά πλαίσια βουλευτή», γιατί απλούστατα δεν υπάρχει αντίφαση ούτε και «ενταγμένος».

Δυστυχώς μερικά πράγματα δεν μπορούν ή δεν θέλουν μερικοί  να τα πάρουν στα σοβαρά. Ίσως είναι και δουλειά τους να τα παραποιούν.

Επίσης, δυστυχώς για μένα, μερικά δημοσιεύματα εξακολουθώ να τα παίρνω στα σοβαρά.

Γρηγόρης Ψαριανός

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *