Περιοδεία στην Αρκαδία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Μαΐου ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γρηγόρης Ψαριανός επισκέφτηκε δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, τον Τυρό και το Άστρος.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας του ο Γρηγόρης Ψαριανός συναντήθηκε και συνομίλησε, σε καφενεία και πλατείες, με πολίτες στα δημοτικά διαμερίσματα Αγ. Γιάννη, Αγ. Πέτρου, Ξεροπήγαδου, Πλατάνου, Μελιγού, Σίταινας, Καστανίτσας, Αγ. Παντελεήμονα, Καστρίου, Αγ. Ανδρέα, Καρακοβουνίου, Κ. Δολιανών και Πραστού. Περνώντας από τον Τυρό κατέληξε στο Άστρος, όπου και συμμετείχε σε ομιλία – συζήτηση στο Ζαφείριο Πολιτιστικό κέντρο.

Οι πολίτες του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, του μεγαλύτερου σε έκταση δήμου σε όλη την επικράτεια, αφού περιλαμβάνει 26 χωριά, αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα όπως η αγροτική πολιτική, ενώ βιώνουν το πώς επιδεινώνει την ήδη ζοφερή κατάσταση στην επαρχία, η καταστροφή του περιβάλλοντος με τις φωτιές, το πρόβλημα του νερού και η διαχείριση των απορριμμάτων. Σε αυτά προστίθενται ο μαρασμός και η εγκατάλειψη των χωριών, τα σχολεία που κλείνουν.

Επίσης η κατάσταση του οδικού δικτύου και τα έργα που ποτέ δεν έγιναν, η εγκατάλειψη του νεόδμητου Αρκαδικού Χωριού και πολλά άλλα.

Και όλα αυτά στην ΑΡΚΑΔΙΑ των πλείστων κορυφαίων Αρκάδων Υπουργών και Πρωτοκλασάτων Πολιτευτών! Να πούμε ονόματα;…

 

21/05/2008

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *